10 Belangrijke bijlagen om altijd op orde te hebben!

Laat je niet verrassen wanneer je een fonds of subsidie aanvraagt. Met onze gratis checklist & tips overkomt je dat niet meer! Het venijn zit vaak in de staart… Je hebt hard gewerkt aan je projectplan, je projectbegroting is op orde, de doelgroep is betrokken en intern staan alle neuzen dezelfde kant op. Heb je écht aan alles gedacht? Vaak kom je nog tot vervelende ontdekkingen zodra je je aanvraag online wilt gaan indienen bij een fonds of subsidieverstrekker.

Voorkom last-minute stress

Op de laatste pagina, vlak voordat je moet ondertekenen, staat nog een lijstje met bijlagen die je moet uploaden. Ai, je hebt nog enkele dagen (of uren!) om je aanvraag in te dienen. Voorkom die last minute stress.

Laat je niet verrassen!

Hieronder zie je een overzicht van de meest gevraagde bijlagen. Wil je onze checklist & tips gratis ontvangen? En wil je ook weten hoe je de bijlagen ‘creatief’ kunt inzetten?

Download hier de checklist met 10 belangrijke bijlagen >>

Hieronder zie je eerste drie van de veel gevraagde bijlagen, download de handige checklist om ze allemaal te zien.

Check Zorg Subsidies1. Statuten van je stichting of vereniging

Hierin staat o.a. de doelstelling van je organisatie verwoord en ook wie er in het bestuur zitten. Een subsidieverstrekker wil graag weten wat jullie doelstelling is en of deze past binnen hun toekenningscriteria.

Check Zorg Subsidies

2. Uittreksel van de kamer van koophandel

Hierop staat vermeld wie tekenbevoegd zijn namens de stichting of vereniging en welke activiteiten je uitvoert. Meestal mag het uittreksel niet ouder zijn dan 6 of 12 maanden.

Check Zorg Subsidies

3. Rekeningnummer en/of recent rekeningafschrift

Een financier wil verifiëren dat de rekening  op naam staat van de juiste rechtspersoon en mogelijk ook welk bedrag in kas is.

Wil je de volledige checklist & tips gratis ontvangen?

Het verzamelen van alle bijlagen is al een project op zich! Begin dus direct met het verzamelen van alle benodigde stukken. Soms moeten deze worden ‘opgediept’ in de organisatie of moeten ze nog worden opgesteld en dat kost tijd die je op het laatste moment niet kunt missen! Voorkom zo dus die last-minute stress!

Ja, ik wil deze checklist & tips gratis ontvangen