Beurzen voor hart- en vaatonderzoekers

Dekkerbeurzen zijn vernoemd naar dr. E. Dekker, oud-directeur van de Hartstichting. Het zijn persoonsgebonden beurzen voor talentvolle hart- en vaatonderzoekers in verschillende stadia van hun carrière.Beurzen voor hart- en vaatonderzoekers

Doel

Met deze beurzen wil de Hartstichting onderzoekers de kans geven om zich verder te ontwikkelen op het gebied van hart- en vaatziekten.

Openstaande beurzen:

  • Studentenbeurs: een speciale persoonsgebonden beurs. Het indienen van de aanvraag gaat via de universiteiten.
  • Arts in opleiding tot specialist (klinisch): om artsen in opleiding tot specialist te stimuleren om tijdens hun opleiding wetenschappelijk onderzoek te doen.
  • Junior postdoc (niet -klinisch): voor net gepromoveerde onderzoekers op het gebied van hart- en vaatziekten en die niet in opleiding zijn tot medisch specialist.
  • Junior staflid (klinisch): voor artsen die hun specialistenopleiding en promotie hebben voltooid en net een aanstelling als specialist hebben verkregen in een ziekenhuis.
  • Senior postdoc (niet-klinisch): beurs voor onderzoekers met enige jaren ervaring als zelfstandig onderzoeker die nog geen eigen onderzoeksgroep hebben.

Wie kan aanvragen?

Hart- en vaatonderzoekers

Criteria

Zie brochures voor voorwaarden en criteria per beurs >>

Budget: tussen de € 3.000,- en € 50.000,- afhankelijk van het type beurs

Deadline: 5 maart 2019, 12.00 uur

Overige informatie

Zie website Hartstichting >>
Zie voorwaarden >>