Ambitieuze plannen voor 2022

2022 is begonnen! ZorgSubsidieKalender heeft ambitieuze plannen voor 2022 én een korte terugblik op 2021! Je leest er alles over in dit blog, maar laten we eerst even terugblikken op 2021. Hieronder hebben we wat cijfers voor je op een rijtje gezet.

Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

De champagneglazen staan weer netjes in de kast, de kerstversiering is opgeborgen, je veegt nog wat laatste dennennaalden op. 2022 is begonnen, een mooi moment om terug te blikken op 2021. We overdrijven niet als we zeggen dat het een veelbewogen jaar was. Het coronavirus bleef ons achtervolgen: we begonnen én eindigden het jaar in een lockdown.

Gelukkig en dankzij onze klanten groeide ZorgSubsidieKalender weer flink. We verwelkomden twee nieuwe collega’s en vele nieuwe klanten. We zijn blij dat we juist in deze lastige tijd vele organisaties konden helpen bij het vinden en werven van subsidies en fondsen voor hun projecten.

Dankzij steun van fondsen en subsidies werden vele projecten binnen Zorg en Welzijn gerealiseerd. Vaak voor kwetsbare doelgroepen, die juist in deze tijd wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Nieuw jaar: een piek in nieuwe subsidies en fondsen!

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Is jouw organisatie op zoek naar subsidies en fondsen voor projecten in 2022? In januari is er altijd een piek in het aantal nieuwe regelingen, zorg dus dat je tijdig op de hoogte bent en meld je aan voor een proefabonnement of een van onze webinars.

Bij ZorgSubsidieKalender kijken we graag vooruit. Voor dit jaar hebben we dan ook ambitieuze plannen. We lichten alvast een tipje van de sluier op. Zo zullen we dit jaar nieuwe samenwerkingen bekendmaken met een aantal inspirerende partners uit het werkveld. Ook organiseren we meerdere online masterclasses met interessante gastsprekers. Daarnaast zal het thema zorginnovatie veel meer focus krijgen, zowel wat betreft de beschikbare subsidieregelingen als investeringsfondsen. Denk daarbij onder meer aan regelingen voor E-Health, robotica, Health start-ups en overige ontwikkelingen in zorgtechnologie. Deze ontwikkelingen maken steeds meer deel uit van het zorgproces.

Zo blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze gratis SubsidieFlits
Bekijk onze trainings- en webinar agenda
Vraag een gratis Proefabonnement aan op de ZorgSubsidieKalender database