Hulp nodig bij je Subsidieaanvraag?

Het schrijven van een uitgebreid projectvoorstel en het zoeken van de juiste financiering is vaak een tijdrovende en specialistische bezigheid.

Herken jij jezelf in één van deze situaties?

  1. Je hebt een goed projectidee. En de eerste contacten met een subsidieverstrekker of fonds over je project zijn positief. Maar je hebt geen idee waar en hoe je moet beginnen en je dreigt vast te lopen met je aanvraag;
  2. Je verdwaalt in de complexe (online) formulieren en voelt je onzeker over ingewikkelde vragen en berekeningen;
  3. Je bent enthousiast begonnen maar je hebt het indienen van een aanvraag inhoudelijk en qua complexiteit en omvang enorm onderschat. Je bent bang om fouten te maken.
  4. Je organisatie is er onvoldoende op ingericht om projectaanvragen van deze omvang organisatorisch aan te kunnen. Collega’s met specifieke kennis zijn te druk om je inhoudelijk te kunnen ondersteunen.

Dit is waarmee onze adviseurs je kunnen helpen:

  • Projectmanagement – wij kunnen in samenspraak met jouw organisatie de volledige regie voeren over de projectaanvraag en een inhoudelijk projectteam leiden. Ook in de uitvoering van het project kunnen wij deze rol vervullen zodat de beloofde doelen en resultaten gehaald worden.
  • Scheiden van hoofd- en bijzaken – onze adviseurs zijn doortastend en gewend om zich snel in te lezen in nieuwe projecten zodat zij de juiste prioriteiten stellen.
  • Check Dubbelcheck & Onzekerheid wegnemen – het aanvragen van financiering voor een project is een specialisme. Tijdens het schrijven van je aanvraag kom je veel vragen en ‘losse eindjes’ tegen. Onze adviseurs kunnen je over elk detail inhoudelijk adviseren en weten hoe financiers projecten beoordelen. Je weet zeker dat er niets vergeten is.

Hulp nodig bij je Subsidieaanvraag?

ZorgSubsidieKalender biedt verschillende mogelijkheden om je te adviseren en te ondersteunen bij het uitwerken van je plan en het werven van financiering.

Kennismaking & Intake - Gratis

Heb je vragen over jouw projectplan, je subsidieaanvraag of de begroting? Bel ons gerust, we nemen graag de tijd om tijdens een gratis kennismakingsgesprek je plan door te nemen en te kijken of we je op passende wijze kunnen helpen bij je subsidieaanvraag. Bel ons op 030-2270037 of mail ons.


Een Gedegen Projectplan & Subsidieaanvraag - Werksessie - € 497,-


Voor wie?
Je werkt aan een projectplan, begroting en/of subsidieaanvraag. Of misschien heb je alleen een goed idee. Je loopt tegen allerlei praktische vragen aan of je vraagt je af: “Is mijn project wel levensvatbaar en/of subsidiabel voordat ik er heel veel tijd in ga steken?”.

De Werksessie
Voorafgaand stellen we het doel vast van de werksessie en welke vragen je beantwoord wilt hebben.  De adviseur neemt samen met jou het hele projectplan door inclusief de begroting. Je plan wordt op haalbaarheid getoetst wat betreft de aspecten: inhoud, draagvlak en draagkracht, financiële onderbouwing en in- en externe factoren en risico’s. We kijken daarnaast vanuit het perspectief van de potentiële financier hoe aantrekkelijk jouw project is om te financieren.

Resultaat
Je krijgt een helder antwoord op de vraag of je projectplan levensvatbaar en subsidiabel is en je hebt een lijst van concrete verbeterpunten en adviezen op basis waarvan je je subsidieaanvraag meteen bij kunt stellen.

Telefonische Intake
Voorafgaand aan deze sessie vindt een telefonische intake plaats. Wanneer wij op basis daarvan denken dat een projectplan niet levensvatbaar is dan krijg je dat meteen te horen en dan kunnen wij geen werksessie verzorgen.

Datum: in overleg
Duur: een dagdeel
Prijs per sessie: € 497,- excl. btw en evt. reis- en verblijfskosten
Aantal deelnemers: 1 tot 3 per organisatie
Reserveer hier je Werksessie >>


Hulp & Advies bij je Subsidieaanvraag - Strippenkaart - 10 uur voor € 997,-


Je bent manager, professional, beleidsmedewerker of adviseur en je schrijft af en toe een subsidieaanvraag. Regelmatig heb je behoefte aan een kritische meelezer of sparringpartner bij het uitwerken van je plan. Daarnaast is het fijn om je inhoudelijke vragen te kunnen stellen of om samen de begroting kritisch door te nemen.

Coaching & Advies op je Projectplan en Subsidieaanvraag

Afhankelijk van je specifieke vragen en behoefte krijg je tijdens de afgesproken periode advies en coaching op maat van onze adviseur.

Artine de Jonge – Kaderhuisarts Beleid en Beheer
‘Stance van Heijst heeft me verder geholpen met een projectidee en daarbij behorende begroting. Overleg en samen werken aan de uitwerking was op hele korte termijn mogelijk. Ze maakte een ervaren, integere indruk op me en de manier waarop ze adviseert is prettig en to-the-point.’

Voor wie?
Je werkt regelmatig aan subsidieaanvragen en hebt tussendoor verschillende praktische vragen. Het is fijn om dan tussendoor een vraagbaak te kunnen raadplegen of enkele uren te kunnen sparren.

Hoe werkt het?
Met de Strippenkaart Coaching & Advies krijg je 10 uur advies van je vaste adviseur. Afhankelijk van je behoefte kan je adviseur je plan mede schrijven of ‘over je schouder’ meelezen en adviseren over de inhoud en/of passende financieringsmogelijkheden. Je geeft zelf aan of je wilt persoonlijk wilt afspreken of dat je wilt overleggen via Skype of telefoon.

Prijs: € 997,- excl. btw,  voor 10 uur, reiskosten en reistijd in overleg.
Ja, ik wil 10 uur Hulp en Advies bij mijn Subsidieaanvraag >>


Uitbesteden van je Subsidieaanvraag - Maatwerkadvies op basis van offerte

Je hebt een goed en innovatief projectidee maar totaal geen idee waar en hoe je subsidie kunt aanvragen. Je ziet op tegen de ‘papierwinkel’ van ingewikkelde formulieren en het opstellen van een begroting.

Bovendien ben je veel te druk met je dagelijkse werkzaamheden om je hiermee bezig te houden. Toch wil je het graag gedegen aanpakken. Onze adviseurs kunnen je het werk en zorg uit handen nemen en je kunt het zoeken en aanvragen van subsidie(s) volledig aan ons uitbesteden.

Wij nemen niet elke opdracht aan
Tijdens de eerste kennismaking bekijken we of je plan voldoende levensvatbaar is en/of de potentie heeft om dat te worden. Pas wanneer onze adviseur overtuigd is van voldoende mogelijkheden voor een kansrijke subsidieaanvraag zullen wij de opdracht aannemen. We maken dan vooraf heldere afspraken over de taakverdeling en de kosten. (Belangrijk om te weten: wij werken niet met ‘no cure – no pay’ constructies.)

Voor wie?
Teams en organisaties die hun dienstverlening willen innoveren/uitbreiden of een project willen starten voor een bijzonderder doelgroep.

Bekijk hier onze Werkwijze & Projectvoorbeelden >>

Ja, neem contact op over de mogelijkheden >>
Vragen? Neem contact op via 030-2270037

Heb je vragen? Neem gerust contact op met ons via 030-2270037 of stel je vraag hier

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden