E-book – QuickScan Projectidee

HaalbaarheidsScan

Is jouw projectidee haalbaar?

Doe de test! (5 stappen)

Als professional of manager in Zorg of Welzijn ben je continu bezig met het evalueren en verbeteren van je dienstverlening. Je wilt innovatieve en succesvolle projecten realiseren. Want wanneer een project slaagt heb je niet alleen je patiënten of cliënten beter geholpen, je creëert daarnaast ook vernieuwing en succes voor je organisatie (en jezelf).

Dit compacte e-book (18 pagina’s) helpt je stap voor stap om vanuit verschillende perspectieven je projectidee kritisch te beoordelen. Je bespaart zo veel onnodige vergadertijd en komt gauw tot de conclusie: doorgaan met dit projectidee of niet!

Het boek zit boordevol handige praktijktips om met de juiste mensen in gesprek te gaan over jouw innovatieve idee.

Als je het stappenplan uit dit e-Book volgt, weet je daarna precies of en hoe je verder kunt. Bovendien bespaar je jezelf (en anderen) zo vele oeverloze vergaderingen die meestal tot niets leiden.

Met deze methode toets je je projectidee snel op hoofdlijnen en op haalbaarheid. Je bespaart zo veel tijd in de aanloopfase en het boek helpt je tevens om gestructureerd te kijken naar allerlei aspecten die invloed hebben op de haalbaarheid van je project.

Ook wanneer je merkt dat een lopend project vertraagt of zelfs tot stilstand is gekomen kun je met deze QuickScan snel de oorzaak achterhalen.

Heleen Spreeuwers-Hospes, Subsidie & Communicatie, Christelijke Hogeschool Ede
“Het e-book ‘Quickscan Projectidee’, is een erg handige tool bij het herkennen van levensvatbaarheid van projectideeën. In een tijd waarin het steeds meer van belang is om projectmatig te werken is dit een prima steun in de rug bij het aanzwengelen – en soms afremmen/stopzetten – van projecten. 

De concrete uitwerking en praktische tips staan helder verwoord en goed geordend. Communicatief hoogwaardig! Soms kan de inhoud van een boek erg goed zijn, maar beroerd vormgegeven, waardoor de inhoud alsnog zijn doel mist. Dat is hier absoluut niet aan de orde. 

Stance zelf is in haar communicatie prettig laagdrempelig, professioneel, transparant en helder. Een goede ervaring dus met de dienstverlening van ZorgSubsidieKalender.”

Prijs
Het e-book kost € 19,50 excl. btw

Ja, ik bestel het e-book voor € 19,50 >>

Direct na je bestelling ontvang je het e-book in je mailbox.

Vragen?
Bel ons op 030-2270037 of mail ons.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *