Onze Werkwijze & Projectvoorbeelden

Voorbeelden van onze Adviesopdrachten

Onze werkwijze is altijd transparant, je weet van te voren waar je qua kosten aan toe bent. Alle afspraken leggen we vooraf vast in een overeenkomst.

Subsidieaanvraag Indienen voor een Vaste Prijs

Wij dienen in opdracht subsidieaanvragen in bij vermogensfondsen en overheidsinstellingen inclusief ZonMw. Afhankelijk van de aanwezigheid van een projectplan en begroting, inclusief de vereiste bijlagen varieert het benodigde aantal uren. Ook de omvang van een project kan enorm variëren. Daarom zie je hieronder twee voorbeelden ter indicatie:

Voorbeeld 1
Schrijven projectplan en opstellen begroting inclusief het indienen van twee subsidieaanvragen:  € 1997,- excl. btw en evt. reiskosten.

Voorbeeld 2
Het indienen van twee subsidieaanvragen op basis van een bestaand projectplan inclusief alle aanwezige bijlagen: € 997,- excl. btw en evt. reiskosten.

Advies en Begeleiding op basis van een uurtarief

Voorbeeld 1
Voor een klant in Utrecht hebben wij 22 uur op basis van een uurtarief gewerkt aan een subsidieaanvraag bij de gemeente Utrecht voor een naaiatelier voor vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze subsidieaanvraag is gehonoreerd en de klant heeft de aangevraagde € 90.000,- gekregen.

Voorbeeld 2
Een landelijke organisatie benadert ons last-minute met een spoedklus, het aanvragen van 1,2 miljoen bij een ministerie. Een adviseur heeft hier 30 uur aan gewerkt voor een vast uurtarief. De klant heeft inmiddels een toekenning ontvangen van het ministerie voor het gehele bedrag.

Onze uurtarieven variëren van € 90,- tot € 120,- per uur exclusief btw.

Vragen?
Neem contact op met ons via 030-2270037 of mail ons.

Terug naar de pagina “Hulp en Advies bij je Subsidieaanvraag” >>

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden