Advies Subsidie Aanvragen

Advies SubsidiesHulp nodig bij je fonds- of subsidieaanvraag?

Voor grote én kleine fondsenwervende organisaties Van advies tot het opzetten van je interne subsidiebureau 

Het schrijven van een uitgebreid projectvoorstel, het voldoen aan alle eisen en het zoeken naar de juiste subsidie of fonds is vaak een tijdrovende en specialistische bezigheid. Bovendien, de kans op een afwijzing is groot vanwege de toegenomen druk op 'de potjes'. Dus hoe pak je het aan?

Herken je één van de volgende situaties?

Geen idee waar je moet beginnen met de aanvraag

Je hebt een goed projectidee en de eerste contacten met een subsidieverstrekker of fonds over je project zijn positief. Maar je hebt geen idee waar en hoe je moet beginnen met schrijven en je dreigt vast te lopen. Of je hebt het indienen van een aanvraag inhoudelijk en cijfermatig enorm onderschat. Je schrikt van de hoeveelheid tijd die het kost. Heeft dit wel zin? 

In je organisatie zijn diverse medewerkers bezig met het zoeken naar geld voor projecten

Met wisselend succes worden er vanuit je organisatie projectaanvragen bij subsidieverstrekkers en fondsen ingediend. Er vindt weinig coördinatie en uitwisseling plaats. Je vraag je misschien af: hebben we voldoende kennis in huis? Wie heeft overzicht op alle initiatieven in onze organisatie? Hebben we de actuele subsidies en fondsen goed in beeld en missen we niets? 

Wil je optimaal gebruik maken van de beschikbare regelingen en tegelijkertijd het initiatief binnen je organisatie stimuleren en het overzicht behouden? Wil je planmatig en succesvol fondsenwerven en dit intern professionaliseren? Dan is het tijd om je medewerkers op te leiden en te zorgen voor het opzetten van een intern subsidiebureau. 

Complexe online formulieren en lastige vragen beantwoorden

Je bent enthousiast begonnen met het schrijven van je projectplan maar je hebt je verkeken op de hoeveelheid werk en de complexiteit. Je verdwaalt bovendien in de complexe (online) formulieren en voelt je onzeker over ingewikkelde vragen en berekeningen. Hoe weet je zeker dat je het juiste antwoord invult? 

Neem contact met ons op 


Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden >>

Onze adviseurs helpen je:

Check Zorg SubsidiesConcreet projectidee? 

Wij bespreken je projectidee, de haalbaarheid en de behoefte aan ondersteuning voor jouw organisatie. 
In onze basisworkshop kun je leren om zelf een aanvraag te schrijven of je schakelt één van onze adviseurs in. 

Check Zorg SubsidiesFocussessie voor jouw organisatie

Dit is de ideale combinatie van leren én werken aan je fonds- of subsidieaanvraag! Aan de hand van onze basisworkshop subsidie- en fondsenwerving (12 modules) gaat alle aandacht uit naar jouw vragen, projectidee en de fondsen- en subsidiemogelijkheden voor jouw organisatie. Bekijk hier de focussessie

Check Zorg SubsidiesAdvies op maat bij je aanvraag

Het aanvragen van subsidie of fondsen voor een project is een specialisme. Heb je geen ervaring of geen tijd? Onze adviseurs begeleiden het volledige schrijf- en aanvraag traject op basis van jouw inhoudelijke input. Wij werken altijd op basis van een heldere offerte. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Check Zorg Subsidies

Opzetten intern subsidiebureau

Onze adviseur brengt alle lopende aanvragen in kaart en zorgt voor onderlinge afstemming. 
In samenspraak met je organisatie wordt een  fondsenwervingsplan opgesteld, zodat er de komende jaren gestructureerd naar bepaalde financiële doelen wordt toegewerkt. De medewerkers krijgen training-on-the-job zodat zij voortaan zelfstandig in staat zijn om aanvragen te doen.

 fa-calendar

 

Jaarabonnement

.

 

Proefabonnement

.

 

Workshops

.

 

Gratis Webinars

.

 

Subsidieflits

.