Advies SubsidiesHulp nodig bij je fonds- of subsidieaanvraag?

Eenmalig advies tot volledig projectmanagementAdvies van een fondsen- en subsidiespecialist

Dat is geen overbodige luxe! Het schrijven van een uitgebreid projectvoorstel en het zoeken van de juiste financiering is vaak een tijdrovende en specialistische bezigheid.

Herken je één van de volgende situaties?

Geen idee waar je moet beginnen met de aanvraag

Je hebt een goed projectidee en de eerste contacten met een subsidieverstrekker of fonds over je project zijn positief. Maar je hebt geen idee waar en hoe je moet beginnen en je dreigt vast te lopen met je aanvraag.

Complexe formulieren en ingewikkelde vragen

Je verdwaalt in de complexe (online) formulieren en voelt je onzeker over ingewikkelde vragen en berekeningen.

Omvang van de aanvraag onderschat

Je bent enthousiast begonnen, maar je hebt het indienen van een aanvraag inhoudelijk en qua complexiteit en omvang enorm onderschat. Je bent bang om fouten te maken.

Ontmoet het team van adviseurs 

Onze adviseurs helpen je met:

Check Zorg SubsidiesGratis scan van jouw plan

Wij kijken gratis naar jouw plan, scannen de kwaliteit en beoordelen of je extra hulp nodig hebt. 

Check Zorg SubsidiesVolledige check van jouw aanvraag

Vergroot je succeskansen met rasse schreden! Aan het eind van een uitgebreide werksessie weet je precies wat je aan jouw projectplan en aanvraag moet verbeteren. 

Check Zorg SubsidiesBesteed het werk uit

Het aanvragen van financiering voor een project is een specialisme. Heb je de kennis niet in huis, of geen tijd? Onze adviseurs zoeken en schrijven haalbare subsidies voor jouw organisatie. 

De advies mogelijkheden

Check Zorg Subsidies

Kennismaking & Intake - Gratis

Heb je vragen over jouw projectplan, je subsidieaanvraag of de begroting? Bel ons gerust, we nemen graag de tijd om jouw plan door te nemen en te kijken of we je op passende wijze kunnen helpen bij je subsidie- of fondsaanvraag. 

Bel naar 030-2270037 of mail ons! 


Check Zorg Subsidies

Volledige check van je projectplan & aanvraag - Werksessie € 497

Voor wie?

Je werkt aan een projectplan, begroting en/of subsidieaanvraag. Of misschien heb je alleen een goed idee. Je loopt tegen allerlei praktische vragen aan of je vraagt je af: “Is mijn project wel levensvatbaar of subsidiabel voordat ik er heel veel tijd in ga steken?”.

De Werksessie

Voorafgaand stellen we het doel vast van de werksessie en op welke vragen je een antwoord wilt hebben. De adviseur neemt samen met jou het hele projectplan door inclusief de begroting. Je plan wordt op haalbaarheid getoetst wat betreft de aspecten: inhoud, draagvlak en draagkracht, financiële onderbouwing en in- en externe factoren en risico’s. We kijken daarnaast vanuit het perspectief van de potentiële financier hoe aantrekkelijk jouw project is om te financieren.

Resultaat

Je krijgt een helder antwoord op de vraag of je projectplan levensvatbaar en subsidiabel is en je hebt een lijst van concrete verbeterpunten en adviezen op basis waarvan je je subsidieaanvraag meteen bij kunt stellen.

Datum: in overleg
Duur: een dagdeel
Prijs per sessie: € 497,- excl. btw en evt. reis- en verblijfskosten
Aantal deelnemers: 1 tot 3 per organisatie

Reserveer hier je werksessie

 

 

Check Zorg Subsidies

Uitbesteden van je subsidieaanvraag - Maatwerk advies

Wij kunnen in samenspraak met je organisatie de volledige regie voeren over de subsidie- of fondsaanvraag en een inhoudelijk projectteam leiden. Ook in de uitvoering van het project kunnen wij deze rol vervullen zodat de beloofde doelen en resultaten gehaald worden.

Je hebt een goed en innovatief projectidee maar totaal geen idee waar en hoe je subsidie kunt aanvragen. Je ziet op tegen de ‘papierwinkel’ van ingewikkelde formulieren en het opstellen van een begroting. Bovendien ben je veel te druk met je dagelijkse werkzaamheden om je hiermee bezig te houden. Toch wil je het graag gedegen aanpakken. Onze adviseurs kunnen je het werk en zorg uit handen nemen en je kunt het zoeken en aanvragen van subsidie(s) volledig aan ons uitbesteden.

Wij nemen niet elke opdracht aan

Tijdens de eerste kennismaking bekijken we of je plan voldoende levensvatbaar is of de potentie heeft om dat te worden. Pas wanneer onze adviseur overtuigd is van voldoende mogelijkheden voor een kansrijke aanvraag dan zullen wij de opdracht aannemen. We maken vooraf altijd heldere afspraken over de taakverdeling en de kosten.

Voor wie?

Organisaties die hun dienstverlening willen innoveren/uitbreiden of een project willen starten voor een bijzonderder doelgroep.

Ja, ik wil 10 uur hulp en advies bij mijn subsidieaanvraag 

 

Subsidiekalender

.

 

Proefabonnement

.

 

Workshops

.

 

Gratis Webinars

.

 

Subsidieflits

.