Ben jij op zoek naar geld voor je project, doelgroep of innovatie?

Maak kennis met de grootste subsidie- en fondsendatabase voor Zorg & Welzijn

Hoe werkt de database?

Maak kennis met de grootste subsidie- en fondsendatabase voor Zorg & Welzijn.

Wat zeggen onze klanten over de Subsidiekalender database?

Corine Bohmers

Innovatiemanager Health Valley

Als innovatiemanager van Health Valley maak ik regelmatig gebruik van de Zorgsubsidiekalender om beschikbare subsidies en fondsen te zoeken.

De kalender onderscheidt zich door de actualiteit van de informatie waardoor je snel de beschikbare financiële mogelijkheden in beeld krijgt. Je hebt een gestructureerd overzicht van verschillende subsidies met informatie over deadlines, aanvraagvoorwaarden en -procedures.

Zorgsubsidiekalender is sterk in de regelmatige en tijdige updates: je hebt altijd toegang tot de meest recente informatie. De kalender bestrijkt een breed scala aan subsidiegebieden en is zeer gebruiksvriendelijk waardoor het gemakkelijk is om de benodigde informatie te vinden. Kortom: van harte aanbevolen!

Peter ten Kate

Coördinator subsidies bij Espria

Het vinden van passende subsidies op het juiste moment is een tijdrovende bezigheid. En je wilt niet afhankelijk zijn van enkele collega’s die af en toe eens kijken op het internet. En tijd is geld, dus een overzichtelijke database vermindert voor ons de zoekkosten aan de voorkant.

Espria wil de subsidie- en fondsenwerving binnen de organisatie goed stroomlijnen en de ZorgSubsidieKalender database helpt ons daarbij. Zo kunnen we ruim vóór de deadline de juiste mensen inschakelen en een aanvraag schrijven.

Want voorheen werden subsidies vaak pas enkele weken voor de deadline ‘ontdekt’ en dan moesten we weer gaan rennen. Met het gebruik van de ZorgSubsidieKalender Database verwachten we dat we dit probleem goed kunnen oplossen.

Sjoerd Nicodem

Docent met de specialisatie autisme

Wat jullie database uniek maakt is dat de deadlines inzichtelijk zijn, zo kan ik tijdig beginnen met projectplannen schrijven en de juiste mensen benaderen.

Ik kan heel makkelijk zoeken, het is overzichtelijk en de zoekmachine reageert lekker snel.

Ik maak dus ook veel gebruik van de zoekwoordenlijst en de handige favorietenlijst.

Ik vind het belangrijk dat het voor iedereen makkelijker wordt om met subsidies en fondsen aan de slag te gaan en daar draagt de ZorgSubsidieKalender beslist aan bij!

Want met zo’n goede en gestructureerde database hoe je niet meer op internet te zoeken en kost het zoeken naar fondsen en subsidies je veel minder tijd!’

Deze klanten gingen je voor

Pharos-logo
umc utrecht
MEE-logo
logo Curamare
hogeschool Rotterdam logo
dokters van de wereld logo
nivel logo
Humanitas dmh
GGZ Nederland logo
Zorgboerderij buitengewoon
nationaal ms fonds
antonius
trimbos
regioplus
verschilmakers
Philadelphia
stichting woon en werk
hanze hogeschool

Op zoek naar subsidies en fondsen in Zorg & Welzijn?

Neem een abonnement en mis nooit meer een subsidiedeadline!